You Say So
Sta in je stem!
 

Coaching overtuigend spreken bij We Say So met Jolanda Bayens, is heel toegankelijk. Want het kan vanaf iedere locatie die jou uitkomt. Thuis, op je werk of waar dan ook. Het enige dat je nodig hebt is een goede internetverbinding en een laptop, computer of mobieltje: met camera en microfoon. 


Nadat je een mailtje hebt gestuurd, spreken we een moment af waarop we kennis maken met elkaar. DAt is een gratis kennismakingsgesprek en ook dat gaat online en kan heel gemakkelijk via WhatsApp of Zoom. Het gaat hier om een korte kennismaking zodat jij weet wie Jolanda Bayens is. Ook bespreken we kort je hulpvraag. Als jij positief bent maken we aan het einde van dit gesprek een afspraak voor een eerste sessie.


Tijdens de eerste sessie breng ik jouw manier van spreken in kaart en je krijgt alvast tips en oefeningen, waar je mee aan de slag kunt. Omdat het om persoonlijke coaching gaat is het per persoon verschillend of er al dan niet meerdere sessies nodig zijn. Stuur een mail om een datum af te spreken voor een gratis kennismakingsgesprek persoonlijke coaching overtuigend spreken. In die mail omschrijf je jouw hulpvraag.